Hade hört att Cochem skulle vara en mysig by så vi tog sikte dit. Kommer dit och vi tycker det ser riktigt bra ut. Ska finnas en ställplats som vi hittar till slut, visar sig vara en riktigt liten trång parkering för bilar. Åker lite fram och tillbaka men hittar inte ens en parkering där vi kan stå några timmar.

Vi inser att vi måste åka vidare… Åker längs med Mosel och kommer tills slut till Zell som ser helt ok ut. Hittar till ställplatsen ”Wohnmobilstellplatz Zell/Mosel”. Den ligger precis utmed floden och utsikten är magnifik. Finns även en camping om man föredrar det. Inga faciliteter mer än att man kan slänga sopor. Finns en offentlig toalett för ”strandbadsgästerna” på campingen som man kan nyttja. Kostar 7€/natt som ngn från campingen kommer och tar betalt för på kvällen.

Nära till Zell centrum. Vi tar cyklarna för lunch i byn. Fint men jag hade rekommenderat Cochem om man ska åka till Mosel. Vi såg en ställplats en bit därifrån, lite småjobbiga backar men med elcykel är det inga konstigheter.